Plani i Pagesave

You are here

Plani i pagesave
 
Progeen aplikon një plan pagesash të arsyeshëm për shitjen e apartamenteve gjatë fazës së ndërtimit ku këstet e pagesës progresojnë me progresin e ndërtimit. Plani i pagesave është si më poshte:
 
  • - 40% e vlerës me nënshkrimin e kontratës dhe përfundimin e kuotës 0.0
  • - 20% e vlerës me përfundimin e strukturës beton-arme
  • - 20% e vlerës me përfundimin e muraturës
  • - 16% e vlerës me përfundimine suvatimeve (momenti kur bëhet zgjedhja e pllakave, parketit, dyerve të brendshme etj)
  • - 4% me dorëzimin e çelësave ose hipotekës.
Ky modalitet pagesash është përcaktuar i tillë për ti dhënë të dyja palëve garancitë respektive. Përveç planit standard, Progeen shpk është e hapur për të diskutuar më shumë lidhur me planin e pagesave që i përshtatet sa më shumë çdo rasti specifik.

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni