Apartamenti 714

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
07
Orientimi
Jug - Lindje
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
104.96m2
Sipërfaqe Apartamenti
93.52 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
11.44 m2
Sipërfaqe Verande
29.64 m2
Kuota
24.09m

Apartamenti 2+1 ndodhet në katin e shtatë të banimit dhe ka sipëfaqe e verande në dy brinjë të kundërt të pallatit, përkatësisht në brinjën me orjentim veri-perëndimor dhe në brinjën me orjentim jug-lindje. Apartamenti ka dy tualete, dy dhoma gjumi dhe sallonin me hapësirën e ngrënies.

ÇMIMI:
99420

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
103.63m2
Çmimi
86010 €
Kati
07
Tipi
2+1
Sipërfaqe
104.96m2
Çmimi
99420 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
106.44m2
Çmimi
88350 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
108.02m2
Çmimi
89660 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.01m2
Çmimi
97120 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni