Apartamenti 415

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
04
Orientimi
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
109.48m2
Sipërfaqe Apartamenti
97.54 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
11.94 m2
Kuota
14.19m

  Apartament 2+1 në katin e katërt të banimit me orjentimin veri-perëndim. Ka 2 dhoma gjumi, 2 banja dhe 2 ballkone që dalin përkatësisht në dhomën matrimoniale dhe në dhomën e ditës.

ÇMIMI:
90870

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
103.63m2
Çmimi
86010 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
108.02m2
Çmimi
89660 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.01m2
Çmimi
97120 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.47m2
Çmimi
97500 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni