Apartamenti 325

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
02
Kati
03
Orientimi
Lindje
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
127.89m2
Sipërfaqe Apartamenti
113.95 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.94 m2
Kuota
10.89m

Apartament 2+1 me sipërfaqe afërsisht 128 m2 në katin e tretë të banimit me orjentim Veri-Perëndim dhe Lindje përkatësisht në 2 brinjët e tij. Ai ka 2 ballkone, njëri në dhomën e ditës dhe një tjetër në dhomën e gjumit matrimoniale. Dhoma e gjumit ka hapësirë të mjaftueshme për tu kthyer në garderobë. Apartamenti ka gjithashtu 2 tualete.

ÇMIMI:
106150

Apartamente të Ngjashme

Kati
07
Tipi
2+1
Sipërfaqe
88.83m2
Çmimi
88890 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.47m2
Çmimi
97500 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni