Apartamenti 211

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
02
Orientimi
Jug - Perëndim
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
108.02m2
Sipërfaqe Apartamenti
96.24 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
11.78 m2
Kuota
7.59m

   Apartamenti 211 është 2+1 ndodhet në katin e dytë të banimit me orjentim veri-perëndim dhe jug-pernëndim. Ai ka 2 dhoma gjumi, 2 banja, një ballkon dhe dhomën e ditës e cila ka dritare në 2 brinjë të saj.

ÇMIMI:
89660

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
103.63m2
Çmimi
86010 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
108.02m2
Çmimi
89660 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.01m2
Çmimi
97120 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.47m2
Çmimi
97500 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni