Apartamenti 114

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
01
Orientimi
Jug - Lindje
Sipërfaqe Totale
117.47m2
Sipërfaqe Apartamenti
104.66 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.81 m2
Kuota
4.29m

Apartamenti 114 2+1 ndodhet në katin e parë të banimit me orjentimin jug-linjde. Ai ka 2 dhoma gjumi, 2 banja dhe 2 ballkone përkatësisht në dhomën matrimoniale dhe në sallon.

ÇMIMI:
97500

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
103.63m2
Çmimi
86010 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
108.02m2
Çmimi
89660 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.01m2
Çmimi
97120 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.47m2
Çmimi
97500 €
Kati
04
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni