Apartamenti 822

You are here

Tipi
1+1
Shkalla
02
Kati
08
Orientimi
Jug - Lindje
Sipërfaqe Totale
51.70m2
Sipërfaqe Apartamenti
45.37 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
6.33 m2
Kuota
27.39m

Garsoniere në katin e tetë të banimit me orjentim jug-lindje. Apartamenti ka një ballkon i cili sheh dajtin dhe bulevardin e ri. 

ÇMIMI:
42910

Apartamente të Ngjashme

Kati
08
Tipi
1+1
Sipërfaqe
51.70m2
Çmimi
42910 €
Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
77.99m2
Çmimi
75020 €
Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
83.82m2
Çmimi
81240 €
Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
91.89m2
Çmimi
76270 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni