Apartamenti 715

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
07
Orientimi
Veri - Lindje
Sipërfaqe Totale
88.83m2
Sipërfaqe Apartamenti
79.15 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
9.18 m2
Sipërfaqe Verande
36.54 m2
Kuota
24.09m

Apartament 2+1 me verandë dy dhoma gjumi dhe 2 tualete. Apartamenti ka orjentimin veri-lindje. Të gjithë dhomat e apartamentit lidhen me verandën. 

ÇMIMI:
88890

Apartamente të Ngjashme

Kati
07
Tipi
2+1
Sipërfaqe
88.83m2
Çmimi
88890 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
90870 €
Kati
08
Tipi
2+1
Sipërfaqe
116.02m2
Çmimi
96300 €
Kati
01
Tipi
2+1
Sipërfaqe
117.47m2
Çmimi
97500 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
127.89m2
Çmimi
106150 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni