Apartamenti 711

You are here

Tipi
1+1
Shkalla
01
Kati
07
Orientimi
Jug - Perëndim
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
83.82m2
Sipërfaqe Apartamenti
74.68 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
9.14 m2
Sipërfaqe Verande
28.12 m2
Kuota
24.09m

Apartament 1+1 me verandë në katin e shtatë ka orjentim Veri-Perendim, Jug-Perendim. Edhe dhoma e gjumit, edhe salloni kanë dalje në verandë. Apartamenti ka një tualit dhe një depo në krah të tualetit

ÇMIMI:
86130

Apartamente të Ngjashme

Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
77.99m2
Çmimi
79540 €
Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
83.82m2
Çmimi
86130 €
Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
91.89m2
Çmimi
80860 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni