Apartamenti 622

You are here

Tipi
1+1
Shkalla
02
Kati
06
Orientimi
Jug - Lindje
Sipërfaqe Totale
82.44m2
Sipërfaqe Apartamenti
73.41 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
9.03 m2
Kuota
20.79m

Apartament 1+1 në katin e dytë të banimit me orjentim jug-lindje. Ai ka 2 ballkone, një banjë dhe sallonin me hapësirëne gatimit e ngrënies.

ÇMIMI:
68430

Apartamente të Ngjashme

Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
77.99m2
Çmimi
75020 €
Kati
04
Tipi
1+1
Sipërfaqe
82.44m2
Çmimi
68430 €
Kati
05
Tipi
1+1
Sipërfaqe
82.44m2
Çmimi
68430 €
Kati
06
Tipi
1+1
Sipërfaqe
82.44m2
Çmimi
68430 €
Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
83.82m2
Çmimi
81240 €
Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
91.89m2
Çmimi
76270 €
Kati
07
Tipi
1+1
Sipërfaqe
91.89m2
Çmimi
76270 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni