Apartamenti 615

You are here

Tipi
2+1
Shkalla
01
Kati
06
Orientimi
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
109.48m2
Sipërfaqe Apartamenti
97.54 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
11.94 m2
Kuota
20.79m

 Apartament 2+1 ndodhet në katin e gjashtë të banimit me orjentimin veri-perëndim. Ka 2 dhoma gjumi, 2 banja dhe 2 ballkone që dalin përkatësisht në dhomën matrimoniale dhe në dhomën e ditës.

ÇMIMI:
96340

Apartamente të Ngjashme

Kati
06
Tipi
2+1
Sipërfaqe
109.48m2
Çmimi
96340 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni