Apartamenti 122

You are here

Tipi
1+1
Shkalla
02
Kati
01
Orientimi
Jug - Lindje
Sipërfaqe Totale
91.89m2
Sipërfaqe Apartamenti
81.87 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
10.02 m2
Kuota
4.29m

Apartamenti 122 është apartamenti i fundit në shitje i Rezidences Rainbow. Ai është i tipologjisë 1+1 ndodhet në katin e parë të banimit me orjentim jug-lindje. Apartamenti ka 2 ballkone, një banjë dhe sallonin me hapësirëne gatimit e ngrënies.

ÇMIMI:
80860

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
91.89m2
Çmimi
80860 €

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë

X

Na Kontaktoni